wandelen in Olterterp

Date

12 dec 2023

Time

10:00 - 11:00

Location

Het Witte Huis (ingang)
van Harinxsmaweg 20 9246 TL Olterterp

Omschrijving

Onze gastvrouwen wandelen met je door de bossen bij Olterterp.   Na afloop is er mogelijkheid om nog samen koffie of thee te drinken.
Wandelen is goed voor je conditie en bevordert ook het herstelproces. Houd je van wandelen en heb je zin om je lekker te ontspannen, even je hoofd leeg te maken en nieuwe energie op te doen? Ga dan mee op stap met De Skulp.

Wandel je mee?
Heb jij interesse om te wandelen, dan kun je contact opnemen met de Skulp Drachten. Wij hebben een aantal vrijwilligers die graag met jou mee wandelen. Opgave is noodzakelijk. Niet alleen op dinsdag, maar ook op andere dagen van de week mogelijk.   Dat kan in groepje of één op één. Mail of bel ons aub voor een afspraak drachten@deskulp.nl
Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op over de datum en tijd.

Start: ingang Het Witte Huis Olterterp


Category
ontspanning
creatief
voeding
actief
informatief
diverse

activiteiten

De vrijwilligers van De Skulp organiseren regelmatig activiteiten en themabijeenkomsten zodat lotgenoten elkaar kunnen ontmoeten. 

Klik hier voor onze actuele agenda.

Zo kun je eens binnenlopen bij het wekelijks SkulpCafé of aansluiten bij één van de vele activiteiten. Dit kan een sportieve activiteit zijn, zoals wandelen in de fraaie natuur van onze provincie, maar ook een creatieve zoals schilderen. Daarnaast kun je ook opgeven voor een massage bij kanker en worden er verwen momenten georganiseerd.
De themabijeenkomsten zijn met name bedoeld om je te informeren over de gevolgen van kanker in diverse fases van het proces waar je je in bevindt.

Opgave voor een activiteit doe je middels het aanmeld formulier bij de betreffende activiteit.

Binnenlopen tijdens het SkulpCafé kan uiteraard zonder opgave en daar staat de koffie voor je klaar en is er een luisterend oor.