Wandelen Oranjewoud

Date

27 mei 2020

Time

10:00 - 11:00

Location

Golden Tulip Tjaarda Oranjewoud
Kon. Julianaweg 98, 8453 WH Oranjewoud

Omschrijving

OPGESCHORT wegens maatregelen corona

Wandelen met één van de gastvrouwen is vanaf nu wel mogelijk.  Natuurlijk houden we ons aan de richtlijnen van het RIVM. Wandelen is voor ieders eigen verantwoording.
Dus wil jij wandelen met een gastvrouw?  Stuur dan een email met daarin je naam en telefoonnummer, dan neemt een gastvrouw contact op om de mogelijkheden te bespreken.

 

Ga je ook mee wandelen rond Oranjewoud? Vanaf woensdag 29 januari 2020 hebben we de draad weer opgepakt om iedere laatste woensdagochtend van de maand te gaan wandelen in de bossen van Oranjewoud.

Wandelen is niet alleen goed voor je conditie, maar bevordert ook het herstelproces en geeft nieuwe energie. Dus heb je zin om even lekker te ontspannen en je hoofd leeg te maken, sluit je dan aan om samen met lotgenoten en gastvrouwen van De Skulp een wandeling van ongeveer een uur te maken over bestrate wegen in Oranjewoud

Om 10.00 uur starten we bij Golden Tulip Tjaarda Oranjewoud en na afloop drinken we gezamenlijk een kopje koffie/thee in het restaurant.

De eigen bijdrage van € 2,50 voor 1 consumptie graag vooraf overmaken op bankrekening NL11 RABO 0302 5250 09 t.n.v. Stichting De Skulp o.v.v. Wandelen Oranjewoud.

Aanmelden voor deze activiteit via onderstaand formulier.


Evenement boeken

Wandelen Oranjewoud
Available Tickets: Onbeperkt
The Wandelen Oranjewoud ticket is sold out. You can try another ticket or another date.
ontspanning
creatief
voeding
actief
informatief
diverse

activiteiten

De vrijwilligers van De Skulp organiseren regelmatig activiteiten en themabijeenkomsten zodat lotgenoten elkaar kunnen ontmoeten. 

Klik hier voor onze actuele agenda.

Zo kun je eens binnenlopen bij het wekelijks SkulpCafé of aansluiten bij één van de vele activiteiten. Dit kan een sportieve activiteit zijn, zoals wandelen in de fraaie natuur van onze provincie, maar ook een creatieve zoals schilderen. Daarnaast kun je ook opgeven voor een massage bij kanker en worden er verwen momenten georganiseerd.
De themabijeenkomsten zijn met name bedoeld om je te informeren over de gevolgen van kanker in diverse fases van het proces waar je je in bevindt.

Opgave voor een activiteit doe je middels het aanmeld formulier bij de betreffende activiteit.

Binnenlopen tijdens het SkulpCafé kan uiteraard zonder opgave en daar staat de koffie voor je klaar en is er een luisterend oor.