Webinar gemoedsrust organiseren, voorbereid zijn

Date

12 jan 2022

Time

19:30 - 20:30

Location

webinar

Omschrijving

gemoedsrust organiseren, voorbereid zijn

Stress en onrust zijn het resultaat van uitgestelde beslissingen. Gemoedsrust ontstaat door besluiten te nemen over dingen waar je liever niet over na wilt denken. Een besluit om je te gaan oriënteren op onderwerpen die belangrijk zijn, is een goed begin. Hulp vragen hierbij helpt om het proces op gang te houden. Misschien heeft u nog veel tijd hiervoor, wellicht ervaart u tijdsdruk. Het juiste moment komt niet, de gelegenheid wél, die is er nu. Zorg voor uw eigen gemoedsrust. Al uw vragen zijn welkom!


Category
ontspanning
creatief
voeding
actief
informatief
diverse

activiteiten

De vrijwilligers van De Skulp organiseren regelmatig activiteiten en themabijeenkomsten zodat lotgenoten elkaar kunnen ontmoeten. 

Klik hier voor onze actuele agenda.

Zo kun je eens binnenlopen bij het wekelijks SkulpCafé of aansluiten bij één van de vele activiteiten. Dit kan een sportieve activiteit zijn, zoals wandelen in de fraaie natuur van onze provincie, maar ook een creatieve zoals schilderen. Daarnaast kun je ook opgeven voor een massage bij kanker en worden er verwen momenten georganiseerd.
De themabijeenkomsten zijn met name bedoeld om je te informeren over de gevolgen van kanker in diverse fases van het proces waar je je in bevindt.

Opgave voor een activiteit doe je middels het aanmeld formulier bij de betreffende activiteit.

Binnenlopen tijdens het SkulpCafé kan uiteraard zonder opgave en daar staat de koffie voor je klaar en is er een luisterend oor.