webinar Wat kun je regelen met een testament?

Date

09 feb 2022

Time

19:30 - 20:30

Location

webinar

Omschrijving

Wat kun je regelen met een testament?

In Nederland kennen we het wettelijk erfrecht. Wilt u dingen anders regelen of biedt het erfrecht u onvoldoende mogelijkheden, dan kunt u een testament maken. Denk bijvoorbeeld aan het onterven van kind(eren), het vastleggen van legaten, het opnemen van goede doelen en het benoemen van een executeur. Als u zelf regie wilt houden, is een testament wellicht een goed idee.

Aanmelden graag vóór dinsdag 8 februari 12.00 uur!


Category
ontspanning
creatief
voeding
actief
informatief
diverse

activiteiten

De vrijwilligers van De Skulp organiseren regelmatig activiteiten en themabijeenkomsten zodat lotgenoten elkaar kunnen ontmoeten. 

Klik hier voor onze actuele agenda.

Zo kun je eens binnenlopen bij het wekelijks SkulpCafé of aansluiten bij één van de vele activiteiten. Dit kan een sportieve activiteit zijn, zoals wandelen in de fraaie natuur van onze provincie, maar ook een creatieve zoals schilderen. Daarnaast kun je ook opgeven voor een massage bij kanker en worden er verwen momenten georganiseerd.
De themabijeenkomsten zijn met name bedoeld om je te informeren over de gevolgen van kanker in diverse fases van het proces waar je je in bevindt.

Opgave voor een activiteit doe je middels het aanmeld formulier bij de betreffende activiteit.

Binnenlopen tijdens het SkulpCafé kan uiteraard zonder opgave en daar staat de koffie voor je klaar en is er een luisterend oor.