Webinar Wie is bevoegd in nalatenschap & verklaring erfrecht?

Date

23 mrt 2022

Time

19:30 - 20:30

Location

webinar

Omschrijving

Wie is bevoegd in nalatenschap & verklaring van erfrecht?

Als er in een testament een executeur benoemd is, bestaat daarover geen discussie over wie bevoegd is in de nalatenschap. Is er echter geen testament, dan zijn de erfgenamen aan zet. Wat doen we als de onderlinge verhoudingen tussen erfgenamen niet goed zijn? En de ongetrouwde partner van de overledene, wat is haar/zijn rol? We besteden ook aandacht aan de verklaring van erfrecht, wat staat daarin en wanneer is een dergelijke verklaring nodig.

Aanmelden graag vóór dinsdag 22 maart 12.00 uur!

 


Category
ontspanning
creatief
voeding
actief
informatief
diverse

activiteiten

De vrijwilligers van De Skulp organiseren regelmatig activiteiten en themabijeenkomsten zodat lotgenoten elkaar kunnen ontmoeten. 

Klik hier voor onze actuele agenda.

Zo kun je eens binnenlopen bij het wekelijks SkulpCafé of aansluiten bij één van de vele activiteiten. Dit kan een sportieve activiteit zijn, zoals wandelen in de fraaie natuur van onze provincie, maar ook een creatieve zoals schilderen. Daarnaast kun je ook opgeven voor een massage bij kanker en worden er verwen momenten georganiseerd.
De themabijeenkomsten zijn met name bedoeld om je te informeren over de gevolgen van kanker in diverse fases van het proces waar je je in bevindt.

Opgave voor een activiteit doe je middels het aanmeld formulier bij de betreffende activiteit.

Binnenlopen tijdens het SkulpCafé kan uiteraard zonder opgave en daar staat de koffie voor je klaar en is er een luisterend oor.