Workshop in Kerstsferen

Date

20 nov 2019

Time

13:30 - 16:00

Location

De Skulp Drachten
Kiryat Onoplein 85a Drachten

Omschrijving

Als deze workshop op 20 november wordt gehouden, loopt het alweer tegen de kerst. En dus hoog tijd voor een workshop om de kerstsfeer in huis te halen.

In de workshop wordt gewerkt met mdf in de vorm van een setje kerstbomen of sterren. Deze vormen worden bewerkt met onder andere papier, sneeuw/glitter, structuur pasta en verf.

De workshop wordt gegeven door Folkje Postema.

Geef je tijdig op voor deze workshop, want er is vanwege de ruimte maar plek voor maximaal 10 personen. Als er veel belangstelling is, wordt gekeken of nog een workshop mogelijk is.

Aanmelden: 
Schrijf je in via aanmeldingen@deskulp.nl o.v.v. Workshop Kerstsferen

Eigen bijdrage €  5,-
Overmaken eigen bijdrage  op  NL11 RABO 0302 5250 09 t.n.v. Stichting De Skulp o.v.v. Workshop Kerstsferen


Category
ontspanning
creatief
voeding
actief
informatief
diverse

activiteiten

De vrijwilligers van De Skulp organiseren regelmatig activiteiten en themabijeenkomsten zodat lotgenoten elkaar kunnen ontmoeten. 

Klik hier voor onze actuele agenda.

Zo kun je eens binnenlopen bij het wekelijks SkulpCafé of aansluiten bij één van de vele activiteiten. Dit kan een sportieve activiteit zijn, zoals wandelen in de fraaie natuur van onze provincie, maar ook een creatieve zoals schilderen. Daarnaast kun je ook opgeven voor een massage bij kanker en worden er verwen momenten georganiseerd.
De themabijeenkomsten zijn met name bedoeld om je te informeren over de gevolgen van kanker in diverse fases van het proces waar je je in bevindt.

Opgave voor een activiteit doe je middels het aanmeld formulier bij de betreffende activiteit.

Binnenlopen tijdens het SkulpCafé kan uiteraard zonder opgave en daar staat de koffie voor je klaar en is er een luisterend oor.