Workshop Insectenhotel maken – moet helaas uitgesteld worden naar een latere datum!

Date

23 nov 2021

Time

19:00 - 21:00

Location

Theetuin Tamarisk
Kilometerwei 35, 9217 VR Nijega

Omschrijving

Workshop insectenhotel maken

Wij organiseren deze workshop graag nog een keer.

Enkele reactie van het thuisfront vorige keer: “Dat had ik nou echt niet verwacht, heb je dat helemaal zelf gedaan? Ik dacht dat je met een klein flutdingetje thuis zou komen” mijn man was helemaal sprakeloos. ” Hier vonden ze het ook zo stoer van ons. Wij zijn er erg blij mee”

Een insectenhotel voor nuttige insecten en biodiversiteit voor in je tuin. Het nieuws staat er tegenwoordig vol van. Onder begeleiding van Reinder Noordenbos gaan we dit insectenhotel maken.  Een werktafel met plankjes, gaas, een achterwand, boren, hamers & spijkers en dozen vol vulsel.

Met deze materialen geef je onderdak aan bijen, vlinders, lieveheersbeestjes of andere nuttige insecten. De biodiversiteit krijgt in en om jouw tuin weer een beetje extra ruimte.

De basismaterialen van het hotel worden verzorgd. Wij vragen je om zelf materiaal mee te nemen voor in het insectenhotel zoals bijvoorbeeld, dennenappels, bamboe, stroo, houtwol, stukjes hout en schors

Een leuke workshop voor onze mannelijke gasten, maar natuurlijk ook voor de dames.

Wie doet er met ons mee?

We houden rekening met de coronaregels.

Datum dinsdag 23 november van 19 tot 21 uur

Kosten € 10,-

 


Category
ontspanning
creatief
voeding
actief
informatief
diverse

activiteiten

De vrijwilligers van De Skulp organiseren regelmatig activiteiten en themabijeenkomsten zodat lotgenoten elkaar kunnen ontmoeten. 

Klik hier voor onze actuele agenda.

Zo kun je eens binnenlopen bij het wekelijks SkulpCafé of aansluiten bij één van de vele activiteiten. Dit kan een sportieve activiteit zijn, zoals wandelen in de fraaie natuur van onze provincie, maar ook een creatieve zoals schilderen. Daarnaast kun je ook opgeven voor een massage bij kanker en worden er verwen momenten georganiseerd.
De themabijeenkomsten zijn met name bedoeld om je te informeren over de gevolgen van kanker in diverse fases van het proces waar je je in bevindt.

Opgave voor een activiteit doe je middels het aanmeld formulier bij de betreffende activiteit.

Binnenlopen tijdens het SkulpCafé kan uiteraard zonder opgave en daar staat de koffie voor je klaar en is er een luisterend oor.