Workshop | Kleur- en stijladvies

Date

28 jan 2020

Time

19:30 - 21:30

Location

La Moda
J.G. van Blomstraat 22, 9203 RV Drachten

Omschrijving

GEANNULEERD  wegens coronavirus

 

Vind je het lastig om je outfit te kiezen? Misschien zijn je lichaamsverhoudingen verandert en de teint van je huid en haar en kun je wel deskundig kleur- en stijladvies gebruiken.

Tijdens de workshop geeft Ruth de Jong van “La Moda” deskundig en een ieder persoonlijk een kleur- en stijlavies. Daarom is er per workshop ook maar plaats voor maximaal 4 deelnemers.

Dus geef je via onderstaand aanmeldformulier snel op voor 1 van de 3 geplande workshops:

  • 28 januari 2020 – door omstandigheden gaat deze geplande workshop niet door
  • 11 februari 2020 – VOL
  • 17 maart 2020 – VOL

 

Aanmelden via onderstaand formulier en de eigen bijdrage van € 5,- graag vooraf overmaken op bankrekening NL11 RABO 0302 5250 09 t.n.v. Stichting De Skulp o.v.v. Kleur- en stijladvies.

Zijn de workshops vol dan kun je je via aanmeldingen@deskulp.nl opgeven voor de wachtlijst.


Category
ontspanning
creatief
voeding
actief
informatief
diverse

activiteiten

De vrijwilligers van De Skulp organiseren regelmatig activiteiten en themabijeenkomsten zodat lotgenoten elkaar kunnen ontmoeten. 

Klik hier voor onze actuele agenda.

Zo kun je eens binnenlopen bij het wekelijks SkulpCafé of aansluiten bij één van de vele activiteiten. Dit kan een sportieve activiteit zijn, zoals wandelen in de fraaie natuur van onze provincie, maar ook een creatieve zoals schilderen. Daarnaast kun je ook opgeven voor een massage bij kanker en worden er verwen momenten georganiseerd.
De themabijeenkomsten zijn met name bedoeld om je te informeren over de gevolgen van kanker in diverse fases van het proces waar je je in bevindt.

Opgave voor een activiteit doe je middels het aanmeld formulier bij de betreffende activiteit.

Binnenlopen tijdens het SkulpCafé kan uiteraard zonder opgave en daar staat de koffie voor je klaar en is er een luisterend oor.

3.592 reacties