Workshop Kleur- en Stijladvies door La Moda

Date

18 nov 2021

Time

19:00 - 21:00

Location

De Skulp Drachten
Kiryat Onoplein 85a Drachten

Omschrijving

Workshop Kleur-en stijladvies.

Helaas gingen de eerder geplande workshops niet door vanwege Corona. Maar nu hebben we gelukkig opnieuw enkele workshops Kleur- en stijladvies kunnen plannen.

Vind je het lastig om je outfit te kiezen? Misschien zijn je lichaamsverhoudingen verandert en de teint van je huid en haar en kun je wel deskundig kleur- en stijladvies gebruiken.
Een avond ontspannen met een hapje en een drankje. Tijdens deze avond geeft Ruth de Jong van “La Moda” deskundig en eenieder persoonlijk een kleur- en stijladvies. Daarom is er per workshop ook maar plaats voor maximaal 4 deelnemers.

Locatie: J.G. Blomstraat 22 9203 RV Drachten

Data:

  • 9 september 2021
  • 7 oktober 2021
  • 18 november 2021

 Tijd: 19.00 tot 20.30 uur

bijdrage van € 5,-

Zijn de workshops vol dan kun je je via aanmeldingen@deskulp.nl opgeven voor de wachtlijst.


Category
ontspanning
creatief
voeding
actief
informatief
diverse

activiteiten

De vrijwilligers van De Skulp organiseren regelmatig activiteiten en themabijeenkomsten zodat lotgenoten elkaar kunnen ontmoeten. 

Klik hier voor onze actuele agenda.

Zo kun je eens binnenlopen bij het wekelijks SkulpCafé of aansluiten bij één van de vele activiteiten. Dit kan een sportieve activiteit zijn, zoals wandelen in de fraaie natuur van onze provincie, maar ook een creatieve zoals schilderen. Daarnaast kun je ook opgeven voor een massage bij kanker en worden er verwen momenten georganiseerd.
De themabijeenkomsten zijn met name bedoeld om je te informeren over de gevolgen van kanker in diverse fases van het proces waar je je in bevindt.

Opgave voor een activiteit doe je middels het aanmeld formulier bij de betreffende activiteit.

Binnenlopen tijdens het SkulpCafé kan uiteraard zonder opgave en daar staat de koffie voor je klaar en is er een luisterend oor.