Workshop – Met mooie Make-Up de Feestdagen in

Date

11 dec 2019

Time

14:00 - 16:30

Location

De Skulp Drachten
Kiryat Onoplein 85a Drachten

Omschrijving

Lijkt het jou leuk om te weten met welke kleuren make-up jij er goed uitziet en hoe je deze opbrengt. Geef je dan op voor deze workshop.

Want als je er goed uit ziet, voel je je ook goed en krijg je meer zelfvertrouwen. Het maakt namelijk niet uit hoe oud je bent, je leefstijl of budget, je verdient het om je goed te voelen, wanneer dan ook.

Tijdens deze workshop krijg je tevens informatie over het belang van bewustere make-up. Zoals het gebruik van natuurlijke ingrediënten zoals Aloë Vera, mineralen, tarwekiem- en avocado olie.

De workshop wordt gegeven door Mrijam van Lienen. Zij geeft al meer dan 10 jaar adviezen op het gebied van kleur-, stijl- en make-up en wil graag haar ervaring delen.

Maximum voor deze workshop is 12 personen.  Als er veel belangstelling is, wordt er nog een workshop make-up gepland.  Dus als deze workshop vol is, geef je dan op voor de wachtlijst. Zodat je bericht krijgt als er weer een workshop make-up is ingepland.

Je bent welkom vanaf 13.45 uur en de workshop begint om 14.00 uur.

Aanmelden via onderstaand formulier  en
Eigen bijdrage €  5,-  overmaken eigen bijdrage  op  NL11 RABO 0302 5250 09 t.n.v. Stichting De Skulp o.v.v. Workshop Make-up


Category
ontspanning
creatief
voeding
actief
informatief
diverse

activiteiten

De vrijwilligers van De Skulp organiseren regelmatig activiteiten en themabijeenkomsten zodat lotgenoten elkaar kunnen ontmoeten. 

Klik hier voor onze actuele agenda.

Zo kun je eens binnenlopen bij het wekelijks SkulpCafé of aansluiten bij één van de vele activiteiten. Dit kan een sportieve activiteit zijn, zoals wandelen in de fraaie natuur van onze provincie, maar ook een creatieve zoals schilderen. Daarnaast kun je ook opgeven voor een massage bij kanker en worden er verwen momenten georganiseerd.
De themabijeenkomsten zijn met name bedoeld om je te informeren over de gevolgen van kanker in diverse fases van het proces waar je je in bevindt.

Opgave voor een activiteit doe je middels het aanmeld formulier bij de betreffende activiteit.

Binnenlopen tijdens het SkulpCafé kan uiteraard zonder opgave en daar staat de koffie voor je klaar en is er een luisterend oor.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *