Workshop | Bloemschikken, thema Pasen

Date

26 mrt 2020

Time

19:30 - 21:30

Location

Waterlelie 51, 9207 AN Drachten

Omschrijving

GEANNULEERD  wegens coronavirus

 

Een Paasdecoratie maken kan echt iedereen!

Tijdens deze workshop wordt er een Paasdecoratie gemaakt met onder andere eitjes en voorjaarsbolletjes. De workshop is voor een ieder te doen en er is zonodig hulp.  Wel graag een knipschaartje of kleine snoeischaar meenemen.

De workshop wordt gegeven door Froukje Dermois en Joke Tiekstra.

Er is ruimte voor maximaal 12 deelnemers en bij grote belangstelling wordt geprobeerd een extra workshop te plannen. Dus als het maximum is bereikt, geef je dan op voor de reservelijst (wordt ook gebruikt bij afmeldingen) via aanmeldingen@deskulp.nl 

Aanmelden via onderstaand formulier en de eigen bijdrage van € 10,- graag vooraf overmaken op bankrekening NL11 RABO 0302 5250 09 t.n.v. Stichting De Skulp o.v.v. Workshop Pasen.

Een ieder is vanaf 19.15 uur van harte welkom en ook bij deze workshop staat vooral de gezelligheid voorop!


Category
ontspanning
creatief
voeding
actief
informatief
diverse

activiteiten

De vrijwilligers van De Skulp organiseren regelmatig activiteiten en themabijeenkomsten zodat lotgenoten elkaar kunnen ontmoeten. 

Klik hier voor onze actuele agenda.

Zo kun je eens binnenlopen bij het wekelijks SkulpCafé of aansluiten bij één van de vele activiteiten. Dit kan een sportieve activiteit zijn, zoals wandelen in de fraaie natuur van onze provincie, maar ook een creatieve zoals schilderen. Daarnaast kun je ook opgeven voor een massage bij kanker en worden er verwen momenten georganiseerd.
De themabijeenkomsten zijn met name bedoeld om je te informeren over de gevolgen van kanker in diverse fases van het proces waar je je in bevindt.

Opgave voor een activiteit doe je middels het aanmeld formulier bij de betreffende activiteit.

Binnenlopen tijdens het SkulpCafé kan uiteraard zonder opgave en daar staat de koffie voor je klaar en is er een luisterend oor.