Workshop thema Happy Stones

Date

01 okt 2021

Time

10:00 - 11:05

Location

De Skulp Heerenveen
K. R. Poststraat 70-72 Heerenveen

Omschrijving

Workshop: thema Happy Stones

Happy Stones zijn kleurrijk versierde stenen die je kunt verstoppen in de natuur zodat anderen ze vinden. Je kunt er mensen mee verblijden een glimlach op hun gezicht toveren. Als je een Happy Stone vindt, kun je hem opnieuw verstoppen voor een ander om ze te vinden, maar er zijn ook mensen die ze mee naar huis nemen om te verzamelen.

Maar het is natuurlijk ook leuk om zelf een Happy Stone te maken. Voor iemand anders als steuntje in de rug of als mooie herinnering.

Doe jij mee?

Datum: vrijdagochtend 1 oktober 2021

Tijd: 10.00- 11.15

Waar: De Skulp Heerenveen K. R. Poststraat 70-72 Heerenveen

Kosten € 2,50

Aanmelden via aanmeldingen@deskulp.nl ovv je naam, telefoonnummer, datum en workshop


Category
ontspanning
creatief
voeding
actief
informatief
diverse

activiteiten

De vrijwilligers van De Skulp organiseren regelmatig activiteiten en themabijeenkomsten zodat lotgenoten elkaar kunnen ontmoeten. 

Klik hier voor onze actuele agenda.

Zo kun je eens binnenlopen bij het wekelijks SkulpCafé of aansluiten bij één van de vele activiteiten. Dit kan een sportieve activiteit zijn, zoals wandelen in de fraaie natuur van onze provincie, maar ook een creatieve zoals schilderen. Daarnaast kun je ook opgeven voor een massage bij kanker en worden er verwen momenten georganiseerd.
De themabijeenkomsten zijn met name bedoeld om je te informeren over de gevolgen van kanker in diverse fases van het proces waar je je in bevindt.

Opgave voor een activiteit doe je middels het aanmeld formulier bij de betreffende activiteit.

Binnenlopen tijdens het SkulpCafé kan uiteraard zonder opgave en daar staat de koffie voor je klaar en is er een luisterend oor.