Workshop tuinobject maken van terracottaklei door Antje Schaap

Date

18 nov 2020

Time

15:00 - 17:00

Location

De Skulp Drachten
Kiryat Onoplein 85a Drachten

Omschrijving

Al twee keer hebben we dit jaar een leuke workshop gevolgd bij Antje Schaap van Tuin en keramiekatelier “De Rike Ierde” in Rottevalle. Haar tuin is een inspiratiebron voor het keramiek dat zij vervaardigd.
Het was een groot succes. In november komt zij naar de De Skulp in Drachten.
Onder begeleiding van Antje gaan wij aan de slag met terracottaklei. We gaan papaverbollen maken die je op een stok kunt plaatsen. Altijd leuk als object in de tuin. Mallen en voorbeelden zijn aanwezig, De werkstukken zijn niet geglazuurd. Na een droogtijd van ongeveer een week wordt het werkstuk op hoge temperatuur gebakken.

Zin om mee te doen? Geef je snel op.

Wanneer: 18 november 2020
Waar: ‘de werkplaats” Kyriat Onnoplein 85A Drachten
Het duurt van 15.00 tot 17.00 uur.

Aanmelden is verplicht, dit kan via aanmeldingen@deskulp.nl of 06-30567332
Het maximale aantal deelnemers is 6. 

Eigen bijdrage: € 10,=

Uiteraard worden alle coronaregels in acht genomen.


Category
ontspanning
creatief
voeding
actief
informatief
diverse

activiteiten

De vrijwilligers van De Skulp organiseren regelmatig activiteiten en themabijeenkomsten zodat lotgenoten elkaar kunnen ontmoeten. 

Klik hier voor onze actuele agenda.

Zo kun je eens binnenlopen bij het wekelijks SkulpCafé of aansluiten bij één van de vele activiteiten. Dit kan een sportieve activiteit zijn, zoals wandelen in de fraaie natuur van onze provincie, maar ook een creatieve zoals schilderen. Daarnaast kun je ook opgeven voor een massage bij kanker en worden er verwen momenten georganiseerd.
De themabijeenkomsten zijn met name bedoeld om je te informeren over de gevolgen van kanker in diverse fases van het proces waar je je in bevindt.

Opgave voor een activiteit doe je middels het aanmeld formulier bij de betreffende activiteit.

Binnenlopen tijdens het SkulpCafé kan uiteraard zonder opgave en daar staat de koffie voor je klaar en is er een luisterend oor.