Workshop | Tuinobject maken van terracotta klei

Date

20 jul 2020

Time

14:00 - 16:00

Location

Tuin en keramiekatelier "De Rike Ierde"
Efterwei 9, 9221 SK Rottevalle

Omschrijving

Creatief aan de slag met terracotta klei

Deze workhop stond eerder gepland en toen geannuleerd vanwege de coronamaatregelen, maar gelukkig is het gelukt om met Antje Schaap van de Rike Ierde een coronaproof workshop te organiseren. De workshop wordt nu buiten gehouden, waarbij de afstand van 1,5 meter wordt gewaarborgd.

Het aantal deelnemers is 3 onder begeleiding van gastvrouw van De Skulp. Mocht het weer het niet toelaten of te weinig aanmeldingen zijn, dan gaat de workshop niet door. Als altrnatieve datum staat 20 juli gepland.

Tuin en keramiekatelier “De Rike Ierde” te Rottevalle is de plek waar creativiteit en tuinieren bij elkaar komen. De tuin is de inspiratiebron voor het keramiek wat vervaardigd wordt door Antje Schaap.

Onder begeleiding van Antje gaan de deelnemers aan de slag met terracotta klei om bijvoorbeeld kippen, papaverbollen of uiltjes te maken. Mallen en voorbeelden zijn aanwezig, maar er is uiteraard ook ruimte voor eigen ontwerp en creativiteit.
De tuinobjecten zijn niet geglazuurd en na een droogtijd van ongeveer een week worden ze op hoge temperatuur gebakken. Op een stok geplaatst in de tuin zijn deze objecten altijd leuk.

Aanmelden via onderstaand formulier en de eigen bijdrage van € 10,- graag vooraf overmaken op bankrekening NL11 RABO 0302 5250 09 t.n.v. Stichting De Skulp o.v.v. Workshop tuinobject maken.

Aanmelden voor de wachtlijst kan, als het maximum is bereikt via: aanmeldingen@deskulp.nl  En wordt gekeken of een 2e workshop mogelijk is.


ontspanning
creatief
voeding
actief
informatief
diverse

activiteiten

De vrijwilligers van De Skulp organiseren regelmatig activiteiten en themabijeenkomsten zodat lotgenoten elkaar kunnen ontmoeten. 

Klik hier voor onze actuele agenda.

Zo kun je eens binnenlopen bij het wekelijks SkulpCafé of aansluiten bij één van de vele activiteiten. Dit kan een sportieve activiteit zijn, zoals wandelen in de fraaie natuur van onze provincie, maar ook een creatieve zoals schilderen. Daarnaast kun je ook opgeven voor een massage bij kanker en worden er verwen momenten georganiseerd.
De themabijeenkomsten zijn met name bedoeld om je te informeren over de gevolgen van kanker in diverse fases van het proces waar je je in bevindt.

Opgave voor een activiteit doe je middels het aanmeld formulier bij de betreffende activiteit.

Binnenlopen tijdens het SkulpCafé kan uiteraard zonder opgave en daar staat de koffie voor je klaar en is er een luisterend oor.