Workshop Werk en Kanker

Date

04 feb 2020

Time

14:00 - 14:45

Location

Auditorium Medisch Centrum Leeuwarden
Henri Dunantweg 2, 8934 AD Leeuwarden

Omschrijving

De workshop Werk en kanker tijdens de bijeenkomst Verbinding geeft energie op de Wereldkankerdag in Friesland op 4 februari 2020 in het Auditorium MCL Leeuwarden.

De workshop wordt gegeven door Sabine Wernars, ervaringsdeskundige en bestuurslid van de Stichting Jij speelt de hoofdrol.  Deze stichting ondersteunt (ex)kankerpatiënten bij behoud van werk en terugkeer naar de werkvloer.

Als u deze workshop wilt volgen, dient u zich eerst aan te melden voor de genoemde bijeenkomst. Voor deze workshop geldt een maximum van 20 deelnemers.

Het maximum van 20 deelnemers is bereikt en OPGAVE IS NIET MEER MOGELIJK

 


Category
ontspanning
creatief
voeding
actief
informatief
diverse

activiteiten

De vrijwilligers van De Skulp organiseren regelmatig activiteiten en themabijeenkomsten zodat lotgenoten elkaar kunnen ontmoeten. 

Klik hier voor onze actuele agenda.

Zo kun je eens binnenlopen bij het wekelijks SkulpCafé of aansluiten bij één van de vele activiteiten. Dit kan een sportieve activiteit zijn, zoals wandelen in de fraaie natuur van onze provincie, maar ook een creatieve zoals schilderen. Daarnaast kun je ook opgeven voor een massage bij kanker en worden er verwen momenten georganiseerd.
De themabijeenkomsten zijn met name bedoeld om je te informeren over de gevolgen van kanker in diverse fases van het proces waar je je in bevindt.

Opgave voor een activiteit doe je middels het aanmeld formulier bij de betreffende activiteit.

Binnenlopen tijdens het SkulpCafé kan uiteraard zonder opgave en daar staat de koffie voor je klaar en is er een luisterend oor.