Workshop | Wijnrank stekje planten

Date

12 feb 2020

Time

14:30 - 16:00

Location

De Skulp Drachten
Kiryat Onoplein 85a Drachten

Omschrijving

In aanloop naar de workshop wijn maken eind oktober gaan we onder begeleiding van de heer Hovius eerst zelf druiven stekken.

Vooraf aan het wijnproces moet er eerst een druif ontwikkelen. De heer Hovius neemt ons mee in de wereld van de druif en zal ons alles vertellen over het proces van snoeiafval naar wijn.

Na zijn verhaal gaan we zelf een druif stekken en kunnen we thuis onze eigen druif koesteren en zien groeien en bloeien.

De eigen bijdrage van € 2,50 graag vooraf overmaken op bankrekening NL11 RABO 0302 5250 09 t.n.v. Stichting De Skulp o.v.v. Workshop Wijnrank.

Opgave voor deze workshop is verplicht en kan via onderstaand formulier.

 


ontspanning
creatief
voeding
actief
informatief
diverse

activiteiten

De vrijwilligers van De Skulp organiseren regelmatig activiteiten en themabijeenkomsten zodat lotgenoten elkaar kunnen ontmoeten. 

Klik hier voor onze actuele agenda.

Zo kun je eens binnenlopen bij het wekelijks SkulpCafé of aansluiten bij één van de vele activiteiten. Dit kan een sportieve activiteit zijn, zoals wandelen in de fraaie natuur van onze provincie, maar ook een creatieve zoals schilderen. Daarnaast kun je ook opgeven voor een massage bij kanker en worden er verwen momenten georganiseerd.
De themabijeenkomsten zijn met name bedoeld om je te informeren over de gevolgen van kanker in diverse fases van het proces waar je je in bevindt.

Opgave voor een activiteit doe je middels het aanmeld formulier bij de betreffende activiteit.

Binnenlopen tijdens het SkulpCafé kan uiteraard zonder opgave en daar staat de koffie voor je klaar en is er een luisterend oor.