Yin Yoga Lessen

Date

01 sep 2021 - 06 okt 2021

Time

15:30 - 16:45

Location

De Skulp Sneek
Harmen Sytstrastraat 8A, 8602 TM Sneek

Omschrijving

Met ingang van 1 september a.s. kun je op woensdagmiddag meedoen met Yin Yoga in de Skulp locatie Sneek. De lessen zijn bedoeld voor iedereen die geraakt is door kanker en hun naasten.

We beginnen met een blok van 6 lessen, tot aan de herfstvakantie, zodat je de voordelen van Yin Yoga zelf kan ervaren. De les begint om 15.30 uur tot ongeveer 16.45 uur, inclusief napraten en een kopje thee.  De eigen bijdrage voor deze lessenserie is 45,- (7,50 per les).

 


Category
ontspanning
creatief
voeding
actief
informatief
diverse

activiteiten

De vrijwilligers van De Skulp organiseren regelmatig activiteiten en themabijeenkomsten zodat lotgenoten elkaar kunnen ontmoeten. 

Klik hier voor onze actuele agenda.

Zo kun je eens binnenlopen bij het wekelijks SkulpCafé of aansluiten bij één van de vele activiteiten. Dit kan een sportieve activiteit zijn, zoals wandelen in de fraaie natuur van onze provincie, maar ook een creatieve zoals schilderen. Daarnaast kun je ook opgeven voor een massage bij kanker en worden er verwen momenten georganiseerd.
De themabijeenkomsten zijn met name bedoeld om je te informeren over de gevolgen van kanker in diverse fases van het proces waar je je in bevindt.

Opgave voor een activiteit doe je middels het aanmeld formulier bij de betreffende activiteit.

Binnenlopen tijdens het SkulpCafé kan uiteraard zonder opgave en daar staat de koffie voor je klaar en is er een luisterend oor.