Zentangle

Date

17 aug 2023

Time

14:00 - 16:00

Location

De Skulp Leeuwarden
Julianalaan 38, 8932 AA Leeuwarden

Omschrijving

Zentangles lijken misschien ingewikkeld, maar deze zijn eenvoudig te tekenen met simpele, herhalende lijnen. Op die manier is het mogelijk om met ontspannen aandacht prachtige abstracte kunst te creëren. Van oorsprong is een Zentangle een pentekening opgebouwd uit eenvoudig te tekenen lijnen, die samen patronen vormen. Het is een vorm van tekenen die voor iedereen gemakkelijk is, ook als je denkt niet te kunnen tekenen.

kosten € 2,50


Category
ontspanning
creatief
voeding
actief
informatief
diverse

activiteiten

De vrijwilligers van De Skulp organiseren regelmatig activiteiten en themabijeenkomsten zodat lotgenoten elkaar kunnen ontmoeten. 

Klik hier voor onze actuele agenda.

Zo kun je eens binnenlopen bij het wekelijks SkulpCafé of aansluiten bij één van de vele activiteiten. Dit kan een sportieve activiteit zijn, zoals wandelen in de fraaie natuur van onze provincie, maar ook een creatieve zoals schilderen. Daarnaast kun je ook opgeven voor een massage bij kanker en worden er verwen momenten georganiseerd.
De themabijeenkomsten zijn met name bedoeld om je te informeren over de gevolgen van kanker in diverse fases van het proces waar je je in bevindt.

Opgave voor een activiteit doe je middels het aanmeld formulier bij de betreffende activiteit.

Binnenlopen tijdens het SkulpCafé kan uiteraard zonder opgave en daar staat de koffie voor je klaar en is er een luisterend oor.