Workshop | Zentangle

Date

13 mrt 2020

Time

10:00 - 12:00

Location

De Skulp Heerenveen
K. R. Poststraat 70-72 Heerenveen

Omschrijving

GEANNULEERD  wegens caronavirus

Maak kennis met Zentangle® en krijg positieve energie

Het is leuk om te doen en iedereen kan het leren. Dus om Zentangle® kunst te maken, hoef je geen artistiek wonder te zijn. Je moet alleen één lijn per keer kunnen zetten. Dan voltrekt het wonder zich vanzelf en is alles mogelijk.

Deze workshop wordt gegeven door Nynke Lootsma en Iris van Vliet.
Door hun passie voor patronen, kunst en mensen helpen zij een ieder graag op weg om te ontdekken al het goede wat Zenrangle® je kan brengen.

Het maximum aantal voor deze workshop is 10 deelnemers.

Aanmelden voor deze workshop via onderstaand formulier en de eigen bijdrage van € 5,- graag vooraf overmaken op bankrekening NL11 RABO 0302 5250 09 t.n.v. Stichting De Skulp o.v.v. Workshop Zentangle.

 

 


ontspanning
creatief
voeding
actief
informatief
diverse

activiteiten

De vrijwilligers van De Skulp organiseren regelmatig activiteiten en themabijeenkomsten zodat lotgenoten elkaar kunnen ontmoeten. 

Klik hier voor onze actuele agenda.

Zo kun je eens binnenlopen bij het wekelijks SkulpCafé of aansluiten bij één van de vele activiteiten. Dit kan een sportieve activiteit zijn, zoals wandelen in de fraaie natuur van onze provincie, maar ook een creatieve zoals schilderen. Daarnaast kun je ook opgeven voor een massage bij kanker en worden er verwen momenten georganiseerd.
De themabijeenkomsten zijn met name bedoeld om je te informeren over de gevolgen van kanker in diverse fases van het proces waar je je in bevindt.

Opgave voor een activiteit doe je middels het aanmeld formulier bij de betreffende activiteit.

Binnenlopen tijdens het SkulpCafé kan uiteraard zonder opgave en daar staat de koffie voor je klaar en is er een luisterend oor.