Zing voor je Leven Heerenveen

Date

25 okt 2019

Time

09:45 - 12:00

Location

Rinkelbom
Zwanendrift 2, 8446 KS Heerenveen

Omschrijving

Vanaf vrijdag 13 september wordt er om de week (de tweede en vierde vrijdag van de maand) gezongen door het koor Zingen voor je Leven Heerenveen.  Het koor staat onder leiding van Grytsje Kingma en Saskia Beijderwellen.

Er is, naast het zangrepertoire van uiteenlopende liedjes uit vele landen van de wereld, veel aandacht voor de stem en voor wat je daar allemaal mee kunt doen. Improviseren, samen klanken maken, je eigen stem vinden en laten horen.

Dit alles in een veilige sfeer, waarin niets moet en veel mag. Noten kunnen lezen is niet noodzakelijk. Het koor is bedoeld voor mensen die te maken hebben (gehad) met kanker, bij henzelf of in hun naaste omgeving. Zingen kan helend zijn, zingen en stemexpressie kunnen helpen bij het verwerken van de impact die kanker in je leven kan hebben. Daarnaast geeft het een gevoel van saamhorigheid en een onderlinge band. We ervaren dat samen zingen energie geeft!

Praktische informatie:
Zangleiding en coördinator: Grytsje Kingma
Stemexpressie: Saskia Beijderwellen

Repetities: vrijdagochtend, eens in de 14 dagen
Data 2019: 13 september, 27 september, 11 oktober, 25 oktober, 8 november, 22 november en 13 december

Contributie: € 72,– per halfjaar (inclusief koffie/thee en muziek) te voldoen aan Grytsje of Saskia

Een keer vrijblijvend meedoen is altijd mogelijk. Wanneer de kosten een belemmering vormen, proberen we daarin tegemoet te komen.
Aanmelden en verdere informatie: grytsje.kingma@solcon.nl of 0513-551139 of saskiabeijderwellen@gmail.com of 06-25564336.


Category
ontspanning
creatief
voeding
actief
informatief
diverse

activiteiten

De vrijwilligers van De Skulp organiseren regelmatig activiteiten en themabijeenkomsten zodat lotgenoten elkaar kunnen ontmoeten. 

Klik hier voor onze actuele agenda.

Zo kun je eens binnenlopen bij het wekelijks SkulpCafé of aansluiten bij één van de vele activiteiten. Dit kan een sportieve activiteit zijn, zoals wandelen in de fraaie natuur van onze provincie, maar ook een creatieve zoals schilderen. Daarnaast kun je ook opgeven voor een massage bij kanker en worden er verwen momenten georganiseerd.
De themabijeenkomsten zijn met name bedoeld om je te informeren over de gevolgen van kanker in diverse fases van het proces waar je je in bevindt.

Opgave voor een activiteit doe je middels het aanmeld formulier bij de betreffende activiteit.

Binnenlopen tijdens het SkulpCafé kan uiteraard zonder opgave en daar staat de koffie voor je klaar en is er een luisterend oor.