Al vroeg waren de schoonheidsspecialistes van House of Hair & beauty, de gastvrouwen en  fondsenwerver Alicia van de Skulp op maandagmorgen 7 november in de weer om de ruimte van de Skulp in het wijkgebouw “de Schuttersheuvel” klaar te maken voor de verwenochtend voor vrouwen met of na kanker. Rond 9.15 uurdruppelden de eerste gasten al binnen. Onder het genot van een kop koffie of thee met wat lekkers er bij en uitleg door één van de schoonheidsspecialistes konden de gasten een keuze maken uit 2 schoonheidsbehandelingen. 

Tijdens het wachten aan de koffietafel kwamen de gasten al gauw met elkaar in gesprek en werden er ervaringen gedeeld. De meeste gasten kwamen voor het eerst en sommigen vonden de stap naar de Skulp best wel moeilijk. Want “Hoe is het daar? Wie tref je? Wat doet het met je?” Vragen die allemaal voorbij kwamen. Maar na die 1e stap was de twijfel gauw verdwenen. Heerlijk om even verwend te worden, te ontspannen en met elkaar in gesprek te gaan. Of zoals een gast opmerkte “Nu is het tijd voor mij!” 

Na afloop was er voor elke gast een goodiebag met lekkere producten, beschikbaar gesteld door verschillende ondernemers uit Sneek die de dames van House of Hair & beauty voor dit doel benaderd hebben. Ook willen we Banketbakkerij Frederika’s taarten ensa uit Wytgaard hartelijk bedanken voor het sponseren van de plaatkoeken en chocolaatjes voor bij de koffie en thee. En niet te vergeten House of Hair & Beauty en Alicia, fondsenwerver voor de Skulp Sneek, voor hun inspanningen. We kunnen terugkijken op een geslaagde ochtend. Voor herhaling vatbaar! 

Team de Skulp Sneek