Tijdens een Dans voor je Leven workshop kunnen deelnemers ervaren wat hun lichaam nog allemaal (wel) kan en daar kracht uit putten. Of dat nu iemand is die zelf kanker heeft (gehad) of anderszins met kanker is geconfronteerd als partner, vriendin of nabestaande. Iedereen gaat min of meer op ontdekkingsreis naar de mogelijkheden van zijn of haar lichaam. Voor de workshop is geen danservaring nodig.

De serie bestaat uit 6 twee wekelijkse bijeenkomsten. Je bent van harte welkom om een keer vrijblijvend mee te doen. De workshop staat onder leiding van een ervaren dansdocent die zich bewust is van de beperkingen en mogelijkheden van de deelnemers. Elke bijeenkomst duurt 1 uur. Danservaring is niet nodig, plezier staat voorop.
Dansprofessional: Eva Thoman zal deze workshop begeleiden in samenwerking met Aad van der Windt (Dansante Fysiotherapie).

Wat zeggen deelnemers:

“Net alsof mijn verleden/ mijn trauma mijn superkracht is geworden. Dans is mijn uitlaatklep, altijd geweest. Nu weet ik het weer”

“Ik voel me weer als 1 geheel en niet meer in stukjes”

“Dans geeft mij een vrijer gevoel, het geeft mij ruimte en andere perspectieven. Het haalt mij uit het hoofd, luchtig in beweging, meer contact met mijn lichaam en de ruimte om mij heen”

“Dans en muziek helpen mij weer om het leven te leven. Ik durf nu weer te leven” 


Praktische informatie

Start cursus 25 augustus (u kunt ieder moment instappen)
Tijd: 13.30 tot 14.45 uur
Locatie: Fysiotherapie praktijk Spectrum Leeuwarden. Wijnhornsterstraat 196. 8932 EZ Leeuwarden.
Kosten  € 60 (rittenkaart voor 6 keer)

Wil je meer informatie kijk dan op www.dansmedicijn.nl  Voor vragen kun je contact opnemen met Aad de Wint mail naar: aad@dansmedicijn.nl of bel naar 06-37333912.