Kom & Connect in Friesland

Op 11 april organiseert @kanker.nl vanwege haar 10 jarig bestaan een meet & greet voor jonge mensen met kanker in Friesland bij @Skulp.

Wanneer je op jonge leeftijd kanker krijgt, loop je tegen hele andere dingen aan dan oudere mensen met kanker. Kan je bijvoorbeeld je studie nog afmaken of wat als je op het punt staat een gezin te stichten? Contact met andere jonge mensen (18 – 40 jaar) die kanker hebben (gehad) kan heel steunend (en gezellig!) zijn. 

Daarom is De Skulp onlangs gestart met ‘Jong & Kanker’ bijeenkomsten in Friesland. Heb jij goede ideeën en wil je meehelpen om een mooi netwerk met lotgenoten op te bouwen? Kom & Connect op 11 april om hier een start mee te maken!

Op dinsdag 11 april nodigen we jullie uit om elkaar te leren kennen en samen te kijken wat er nodig is voor jonge mensen met kanker die in regio Friesland wonen. Hoe kan je elkaar helpen? Wat heeft jou geholpen en gun jij iemand anders in dezelfde leeftijd en situatie? Behalve dat we met elkaar in gesprek gaan, is er natuurlijk ook tijd voor een lekkere borrel!

Sophia Sleeman, 29 jaar en werkzaam voor @stichting jongeren en kanker: “Toen ik kanker kreeg had ik behoefte om met andere jonge mensen in contact te komen. Zij begrijpen precies wat je meemaakt en nodig hebt. Ik ben 11 april daarom ook aanwezig in Leeuwarden om met jullie te kijken wat we met elkaar kunnen opzetten in regio Friesland, en te proosten op het leven! Kom je ook?”

Locatie: IPSO centrum De Skulp Friesland, locatie Kurioskerk in Leeuwarden

Tijd: 17:30 – 21:00

Deelname is gratis, lichte maaltijd en borrel inbegrepen. 

Meld je aan via deze link: https://10jaar.kanker.nl/141854/subscribe