Opnieuw, of moeten we zeggen nog steeds, zitten we in een tijd waarin we allemaal veel thuis zijn doordat Covid voor een deel ons leven blijft bepalen. Gelukkig betekent dat ook nu niet dat we geen leuke dingen kunnen organiseren. Daarom hebben wij besloten in 2022 wederom Kunst door de Brievenbus aan te bieden. Deelnemers krijgen dan een aantal weken een teken- of creatieve opdracht op een kaart door de brievenbus. Opnieuw kunnen we op deze manier deze bijzondere tijd weer “in kaart” brengen.

Deze opdrachten zijn te maken met pen, potlood of ander creatief materiaal en/of  kleurpotloden en ze zijn bedoeld om de fantasie te prikkelen en plezier te geven. Het is bedoeling dat we medio januari 2022 met dit project opnieuw willen gaan starten.

Deelnemers kunnen worden gekoppeld aan een mede creatieveling waarmee ze hun creatieve ervaringen kunnen delen. Ook kan net als de vorige keer, een deelnemer die zelf iemand weet met wie hij/zij aan de slag wil, bijvoorbeeld een (klein)kind, een vriend(in) of een buurtgenoot, dit zo organiseren.
Het is ook mogelijk om als individu mee te doen of binnen een (whatsapp) groepje.

Er zijn 3 series van 6 opdrachten. De eerste 2 series hebben we al in 2020 gedaan, maar ook daar kunt u zich nog voor inschrijven. Serie 3 is helemaal nieuw. De kosten zijn € 3,- per serie, opgeven via Kunst door de Brievenbus – De Skulp