In vervolg op de lezing Kanker en Vermoeidheid 4 februari Wereldkankerdag geven Sabine Heitman en Karen Langereis een extra lange lezing op de familiedag van De Skulp Friesland. Veel (ex)kanker patiënten hebben tijdens of na hun behandeling last van extreme vermoeidheid. De vermoeidheid kan maanden of soms zelfs jaren duren. Sabine Heitman is revalidatiearts bij Revalidatie Friesland en tijdens de familiedag geeft zij samen met Karen Langereis een lezing over vermoeidheid bij kanker en hoe revalidatie daarbij kan helpen. Ook zal zij uitleg geven over het revalidatie programma zoals dat bij Revalidatie Friesland wordt aangeboden.

Sabine Heitman
Werkt sinds 12,5 jaar als revalidatiearts bij Revalidatie Friesland op de locaties Drachten en Beetsterzwaag. Eén van haar aandachtsgebieden is oncologische revalidatie.

Karen Langereis
Is binnen Revalidatie Friesland in opleiding tot Physician Assistent. Eén van haar aandachtsgebieden tijdens de opleiding is oncologische revalidatie. Karen is van origine ergotherapeut en heeft daardoor veel kennis van fysieke en emotionele belastbaarheid, slaap en balans.