Op 23 september kun jij een kort talenteninterview krijgen bij ons in de stand zodat er al een aantal talenten zichtbaar kunnen worden. Tevens is er informatiemateriaal te krijgen over de verschillende coachingstrajecten. Deze trajecten worden in de meeste gevallen vergoed door je werkgever.

Wij, Karin van der Gun en Nelleke Keuning hebben beide als moeders en vrouwen die in de bloei van hun leven zijn, een kankerdiagnose gekregen met alle gevolgen van dien. Door dicht bij ons zelf te blijven en na de behandelperiode talentgedreven te kijken naar het leven, hebben wij onze passie gevonden: talent gedreven leven.

Wij zijn talentfluisteraars en talentcoaches. Karin haar expertise ligt op het gebied van kanker en werk/levensinvulling na de behandelingen. Waar word je blij van? Hoe wil jij je tweede leven invullen? Nelleke haar expertise ligt op het gebied van kanker en het gezin, tijdens en na de behandeling. Het verwerken en doorleven van het rouwproces (zwarte gat na kanker). De beleving van kinderen tijdens en na behandeling en het opnieuw de balans vinden in de relatie en met elkaar.