Verslag Kleur en Stijladvies La Moda 7 oktober 2021

Vorige jaar maart zou ik naar het kleur- & stijladvies bij la Moda gaan, maar door Corona ging het niet door. En ik zou die dag mijn laatste chemo krijgen, helaas ging dit ook niet door…

Afgelopen donderdag was het eindelijk zover! Gezellig met twee moeders van school werden we ontvangen door Ruth de Jong, van La-Moda Drachten.

Na het ontvangst en inleidende gesprek over de kleur types mocht ik plaats nemen achter de spiegel. Er werden verschillen kleuren doekjes bij mijn gezicht gehouden. Na mijn advies nog make up tips gekregen. Nadat we alle drie waren voorzien waren van een kleur- & stijladvies hebben we setjes kleding gepast. Erg leuk om te zien wat dit alles doet met je! Het was een gezellige avond en veel tips gekregen.

Zeker een aanrader!

Groet, Petra (Lente type)

De volgende kleur- en stijladvies van La Moda is  op 18 november van 19.00  tot 20.30 uur