Yogalessen Heerenveen

Op dinsdag 26 oktober start in Heerenveen een serie van 6 yogalessen.
De lessen zijn van 11.15 tot 12.45 uur. De eigen bijdrage is 7,50 per les.

Aanmeldingen: via aanmeldingen@deskulp.nl onder vermelding van uw naam en telefoonnummer.


Meer informatie over de yogalessen kunt u vinden op: https://www.yogastudioblessed.nl/

Proefles Yin Yoga in de Skulp Sneek

Op woensdagmiddag 15 september kun je meedoen met een proefles Yin Yoga in de Skulp locatie Sneek. De proefles is bedoeld voor iedereen die geraakt is door kanker en hun naasten. De yogadocente geeft daarnaast uitleg wat Yin Yoga inhoudt en wat je kunt verwachten. De les begint om 15.30 uur tot ongeveer 16.45 uur.

Kledingadvies: makkelijk zittende kleding, bijv. een joggingbroek en sweater.

Je kunt je aanmelden via inschrijven op de website van de Skulp. Aanmelding: aanmelding@deskulp.nl onder vermelding van je naam, telefoonnummer en dat je je opgeeft voor de proefles.

De spullen voor de yogales zijn aanwezig.

Bij voldoende belangstelling willen we in oktober beginnen met een blok van 6 lessen, zodat je de voordelen van Yin Yoga zelf kan ervaren, inclusief napraten en een kopje thee. 

Yin Yoga is een rustige vorm van Yoga, waarbij je spieren zoveel mogelijk ontspant en rek brengt op het dieper gelegen bindweefsel (fascia) dat rondom je gewrichten en wervelkolom zit. Het maakt de gewrichten soepel en is erg goed voor het herstellen na ziekte, een blessure, bij pijnklachten en langdurige ongemakken in je lijf. Ervaar je fysieke klachten aan je rug , schouders, nek, heupen, bekken, heiligbeen (sacrum, SI-gewricht) , knieën, kuiten, enkels, handen, ellebogen of voeten? Of ervaar je stress,

Laila Elouarizi – Yoga Studio Blessed https://www.yogastudioblessed.nl/