Home Kalender - De Skulp Actief Workshop Kanker en Bewegen – Workshop Dans voor je leven

Kanker en Bewegen – Workshop Dans voor je leven

Tijdens een Dans voor je Leven workshop kunnen deelnemers ervaren wat hun lichaam nog allemaal (wel) kan en daar kracht uit putten. Of dat nu iemand is die zelf kanker heeft (gehad) of anderszins met kanker is geconfronteerd als partner, vriendin of nabestaande. Iedereen gaat min of meer op ontdekkingsreis naar de mogelijkheden van zijn of haar lichaam. Voor de workshop is geen danservaring nodig.
De serie bestaat uit 6 twee wekelijkse bijeenkomsten; de kosten bedragen € 60. Instromen is op elk moment mogelijk. Je bent van harte welkom om een keer vrijblijvend mee te doen. De workshop staat onder leiding van een ervaren dansdocent die zich bewust is van de beperkingen en mogelijkheden van de deelnemers. Elke bijeenkomst duurt 1 uur. Danservaring is niet nodig, plezier staat voorop.
Dansprofessional: Eva Thoman zal deze workshop begeleiden in samenwerking met Aad van der Windt (Dansante Fysiotherapie).

! Start bij 6 aanmeldingen. op dit moment zijn er 3 belangstellenden.  Bij voldoende word je op de hoogte gebracht.

Wil je meer informatie kijk dan op www.dansmedicijn.nl  Voor vragen kun je contact opnemen met Aad de Wint via mail: aad@dansmedicijn.nl of bellen naar 06-37333912.

 • 00

  dagen

 • 00

  uren

 • 00

  minuten

 • 00

  secondes

Inschrijven

Dansen voor je leven
Available Tickets: 100
Het "Dansen voor je leven" ticket is uitverkocht. Je kunt een ander ticket of een andere datum proberen.

Datum

19 apr 2024

Tijd

13:30 - 14:45

Locatie

fysiopraktijk Spectrum
Wijnhorsterstraat 196 Leeuwarden
Categorie

Organisator

De Skulp Leeuwarden
Email
leeuwarden@deskulp.nl
INSCHRIJVEN

Volgende Keer

QR code