Onze Samenwerkingen stellen zich graag aan je voor.

Shit or Shine

Shit or Shine is ‘the place to be’ voor vrouwen met en na kanker. Met een gratis online magazine, challenges, trainingen en een CoachClub helpt Shit or Shine je naar een beter herstel. Meer over ons >>

De tips, adviezen en blogs op Shit or Shine zijn geschreven door erkende coaches en ervaringsdeskundigen op het gebied van kanker. In de CoachClub staan coaches en therapeuten voor je klaar om jou te helpen je leven weer op de rit te krijgen. Of het nu om je gezinsleven, je werk of je lijf gaat. Je hoeft het niet alleen te doen. Meer over coaching >>

Netwerk Massage bij Kanker

In samenwerking met Netwerk Massage bij Kanker worden er maandelijks op de vrijdag in Heerenveen massages aangeboden.

Deze massages zijn afgestemd op mensen met kanker en worden in samenspraak met het individu gegeven.

Kijk bij onze activiteiten voor meer informatie.

Het Behouden Huys

Het Behouden Huys is een psycho-oncologisch centrum dat professionele begeleiding bij kanker aanbiedt. 

Door de samenwerking met De Skulp is het mogelijk om een gesprek te hebben met een psycholoog op de vrijdag op de locatie waar tevens het SkulpCafé Heerenveen wordt georganiseerd.

Het Behouden Huys helpt mensen om de regie van hun leven te (her)nemen en antwoorden te vinden op vragen waarmee ze door de kanker worden geconfronteerd.

Zorgbelang Fryslân

Vanaf de oprichting van Stichting De Skulp stelt Zorgbelang Fryslân ruimte beschikbaar voor onze activiteiten. 

Activiteiten zoals het wekelijkse SkulpCafé, ruimte voor de gesprekken met de psycholoog van Het Behouden Huys en de massages die regelmatig gegeven worden door het Netwerk Massage bij Kanker.

IPSO

Stichting De Skulp is lid van de Vereniging IPSO inloophuizen. IPSO is de brancheorganisatie voor inloophuizen voor mensen met kanker en hun naasten in Nederland.

IPSO is er om inloophuizen te versterken, zodat deze – ieder op hun eigen wijze – alle mensen met kanker en hun naasten op maat gesneden zorg en ondersteuning kunnen bieden.