De Skulp Locatie Sneek

Bezoekadres

Harmen Sytstrastraat 8a
8602 TM Sneek

Inloopmomenten

Woensdag 13.30 tot 16.00 uur.

Contact

Tel: 085-0160 630
Email: sneek@deskulp.nl

Wij heten je van harte welkom

Geke

Engbert

Ella

Team Sneek heet je welkom!

De Skulp Sneek is één van de 4 centra van De Skulp Friesland en biedt een laagdrempelige ontmoetingsplek voor mensen die zelf of in hun naaste omgeving te maken hebben (gehad) met kanker.

Ook partners, kinderen, vrienden en mantelzorgers van ex(patiënten) of mensen die een dierbare aan kanker hebben verloren, zijn van harte welkom.

Belangstellenden kunnen tijdens de inloop vrijblijvend binnenlopen voor een kop koffie of thee, om lotgenoten te ontmoeten of in gesprek te gaan met één van de gastvrouwen/gastheren.

De sfeer is ongedwongen en elke inloop is weer anders. Toch kan een eerste bezoek een hoge drempel opwerpen. Wat kun je verwachten en wordt er alleen over kanker gesproken? Gasten die de inloop al enige tijd bezoeken vertellen dat het bij binnenkomst vaak al gelijk goed voelt. Het is fijn dat je je verhaal kwijt kunt en niets uit hoeft te leggen.

Er wordt niet alleen over kanker gepraat, ook andere onderwerpen die in het leven spelen komen aan bod. Daarbij valt wel eens een traan maar er wordt ook veel gelachen. Wie het prettig vindt iets om handen te hebben neemt zelf iets mee of doet mee met een creatieve activiteit, met een spel of zingt mee met bekende liedjes op gitaar, het is maar net waar op dat moment behoefte aan is.

De Skulp Sneek is gevestigd in het wijkgebouw de Schuttersheuvel en is elke woensdag geopend tussen 13.30 en 16.00 uur.

Naast de inloop worden er op andere dagen activiteiten georganiseerd op het gebied van beweging (o.a. wandelen in het Rasterhoffpark of bij de Potten) of creatief, workshops over voeding, themabijeenkomsten, yoga of verwendagen. Daarbij zijn de wensen en behoeften van de gasten het uitgangspunt.

De komende 3 activiteiten:

Wandelen in het Rasterhoffpark Sneek

Bij voldoende belangstelling gaan we iedere 3e dinsdag van de maand wandelen in het Rasterhoffpark van 13.30 – ong. 14.30 uur (verzamelen bij ingang Van der Valk). Wel graag opgeven! Dat kan door een mailtje te sturen naar het e-mailadres van De Skulp Sneek: sneek@deskulp.nl Onder vermelding van naam en telefoonnummer.  
16 apr
13:30 - 14:30
Rasterhoffpark / ingang Van der Valk
 Burgemeester Rasterhofflaan 1, Sneek
  • De Skulp Sneek

RCVRY RUN – bewegen en kanker – Sneek

Bij RCVRY RUN (Bewegen en kanker) staat het samen sporten, in de buitenlucht, met een leuke groep voorop. Dat het allemaal lotgenoten zijn maakt het makkelijker om je grenzen aan te geven. Als je even wat minder energie hebt, vindt niemand daar wat van. Door juist tijdens het behandeltraject te gaan sporten, krijgt de deelnemer […]
17 apr
13:00 - 14:00
Rasterhoffpark / ingang Van der Valk
 Burgemeester Rasterhofflaan 1, Sneek
  • De Skulp Sneek

Muziek-bingo Sneek

Het is tijd voor onze muziek-bingo! Wil jij even wat anders horen? Kom dan naar de muziek-bingo. Bingo, maar dan met muziek; herken jij de muziek, misschien ben jij dan de winnaar!   Opgave via de knop in de rechterkolom.
23 apr
13:30 - 16:00
De Skulp Sneek
Harmen Sytstrastraat 8A, 8602 TM Sneek
  • De Skulp Sneek
Geen evenementen gevonden!
Meer laden

Het meest recente nieuws

KWF investeert 16 miljoen in Centra voor leven met kanker.

Ook De Skulp centra in Heerenveen, Drachten, Sneek en Drachten ontvangt extra ondersteuning Psychosociale zorg voor kankerpatiënten en hun naasten een boost geven, dat is het doel van een nieuwe miljoeneninvestering die KWF tot en met 2025 gaat doen. KWF investeert dit bedrag om de zorg in de IPSO-centra te professionaliseren en de 81 locaties beter vindbaar te maken. xxxx (naam centrum) is een van deze centra en biedt op een laagdrempelige manier psychosociale ondersteuning door o.a. lotgenotencontact, een luisterend oor of begeleiding en behoeftegerichte activiteiten. Johan van de Gronden, directeur KWF: “Tijdens de behandeling is de zorg vooral gericht…

Lees verder

Onze sponsoren: