Alle activiteiten van De Skulp Heerenveen, onder één dak!

De Skulp Heerenveen, centrum voor leven met en na kanker, opent op 14 juni haar eerste eigen pand aan de Herenwal 69 in Heerenveen. De officiële openingshandeling wordt verricht door Tjeerd Rijpma, bestuurder ziekenhuis Tjongerschans Heerenveen.

Tot nu toe vond de wekelijkse inloop voor de gasten plaats in een ruimte bij de Dokterswacht in Heerenveen en werden de overige activiteiten op diverse andere locaties gehouden.

In het nieuwe pand kunnen alle activiteiten van De Skulp Heerenveen onder één dak worden georganiseerd en kunnen deze zelfs worden uitgebreid.

De inloopbijeenkomsten worden uitgebreid van twee naar drie dagdelen. Daarnaast zullen er creatieve activiteiten, yogasessies, workshops en lezingen plaatsvinden. Ook de Jongvolwassenengroep krijgt een eigen plek in het pand. Verder starten we met Kanker en Gezin en Palliatieve Zorg.

Open huis op zaterdag 15 juni

Iedereen die geïnteresseerd is in het werk van De Skulp Heerenveen is welkom op 15 juni. Tussen 13.30 uur en 17.00 uur ben je welkom geheten door team Heerenveen met een drankje en wat lekkers.